Bomar

BOMAR, spol. s r.o. je kompanija srednje veličine sa prebivalištem u Brnu, u Češkoj.
Južna Moravia a posebno Brno je oduvek bio industrijsko središte Češke.
BOMAR kompanija je osnovana 1993. godine, sa 6 zaposlenih i 120 m2 proizvodnog prostora.
Paleta proizvodnje u to vreme sastojala se od jednog modela tračne testere STG 200.
Zbog velike potražnje za isplativim i kvalitetnim tračnim testerama, zahvaljujući iskustvu značajno smo proširili asortiman naših proizvoda. Za veoma kratko vreme količina testera koje smo izvozili premašila je 50% ukupne proizvodnje. Tokom sledećih nekoliko godina, naša kompanija se i dalje širi zbog stalnog razvoja, poboljšanja kvaliteta i proširenje naše mreže distributera u Europi, Aziji i Americi.

U 2007 godini u našoj kompaniji, sa 220 zaposlenih i proizvodnom pogonu površine 7000 m2, prodato je oko 5000 tračnih testera. Trenutno BOMAR, spol. s r.o. nudi više od 50 vrsta tračnih testera, i bogat proizvodni programa prateće opreme, uključujući valjkaste transportere i hranilice materijala. Naša ponuda tračnih testera se kreće u rasponu od malih mobilnih ručnih testera, potpuno hidrauličkih, CNC upravljanih modela, za rezanje čeličnih materijala bilo koje dimenzije materijala.
Naši proizvodi su predmet stalnog razvoja i usavršavanja u svrhu zadovoljavanja najnovijih zahteva tržišta. Osim projektovanja novih mašina, vrlo iskusni inženjeri u našem odeljenju za ispitivanje u usavršavanje se bave unapređenjem učinkovitosti i iskoristivosti postojećih mašina.

Pružiti našim klijentima dostupnost naših proizvoda, formirali smo svetsku mrežu distribucijskih partnera obučenog i iskusnog osoblja podrške. Tokom dosadašnjeg postojanja, proizveli smo i prodali više od 38.000 tračnih testera, što nas dodatno motiviše ka povećanju produktivnosti i korisnu vrednost naših mašina.

Ergonomic

Individual

Construction

Extend

Practix

Production

Proline

Rada AL

Transverse

Pulldown

Vertical

Workline