ANAJ Czech, a.s.

cnc alati
ANAJ Czech a.s je vodeća kompanija u Češkoj na polju razvoja, proizvodnje i oštrenja specijalnih alata za obradu u mašinskom inženjerstvu.
Svoj položaj na tržištu stekla je pre svega natprosečnom tehničkom podrškom, inženjersko dizajnerskim aktivnostima i rešavanjem problema direktno do kupaca. Imamo najsavremenije mašine, dobre uređaje, iskusno osoblje i pre svega znanje. Zato želimo postati i vaš pouzdan poslovni partner.

Naša osnovna delatnost je razvoj i proizvodnja okretnih i nepomičnih alata za rezanje od tvrdog čelika i kermeta. Nudimo i zalihe steznih sastava i specijalnih alata s umetcima koji se mogu indeksirati.
Za naše kupce, koji uključuju dobavljače komponenti za automobilsku, hidrauličku, električnu, energetsku, vazduhoplovnu industriju, i za mnoge druge klijente dizajniramo, razvijamo i izrađujemo posebne alate pomoću vlastitog znanja kako bismo odgovorili na pojedinačne potrebe, kao i serijskoj proizvodnji.

Na osnovu crteža ne možemo samo dizajnirati i izraditi novi alat, već ga i implementirati u proizvodni proces kod kupca zahvaljujući našoj mreži prodajnih predstavnika, pružamo sveobuhvatnu uslugu tokom celog životnog veka alata.
Dizajniramo sveobuhvatne tehnologije obrade za nove radne delove i rešavamo složene obradne postupke, u smislu tehnologije i cene izrade, tako da smo u mogućnosti pružiti sveobuhvatno upravljanje alatom.

Iskustvo stečeno u proizvodnji specijalnih alata koristimo za modificiranje i oštrenje specijalnih i standardnih alata drugih proizvođača. Važan deo naše ponude je premazivanje alata najsavremenijim tehnologijama koje garantuju visok vek trajanja alata.

Celokupan katalog možete preuzeti OVDEIzdvajamo iz ponude CNC alataPogledajte On-line ili preuzmite PDF

Držači

Pogledajte On-line ili preuzmite PDF

Burgije

Dizajn i izrada kompletnog asortiman monolitnih burgija u skladu sa zahtevima kupaca. Za proizvodnju ovih alata koristi se veoma izdržljiv karbid i HSS materijal. Za čitav spektar naših industrijskih rotacionih alata pružamo lične tehničke savete o njihovoj primeni.
Takođe nudimo i širok spektar alata za duboko bušenje sa bilo kojim dizajnom po nacrtu kupca.

Sekači

Opseg proizvoda sadrži sve uobičajene vrste i oblike . Za izradu koristimo karbid i HSS materijale.
Specijalno dizajnirani monolitni alati izrađeni su ne samo na željenu dimenziju, već i prema tehnologiji koju se koristi naručilac.

Razvrtači

Alati za razvrtanje su proizvedeni u standardnom dizajnu i dimenzijama, a takođe i u skladu sa zahtevima jedinačnih porudžbina.
Zahvaljujući iskustvu i odličnim tehnološkim rešenjima naši alati u toku rada postižu odličnu geometrijsku preciznost.
Završni proizvodi nakon obrade imaju odlične cilindrične forme.

Alati za forme

Na osnovu zahteva kupaca, naše inženjersko odeljenje će korišćenjem savremenih tehnika u 3D CAD programu odraditi pripremu za precizno livenje alata.
Kupacu garantujemo visok kvalitet, performanse i zahvaljujući najsavremenijoj opremi, željenu preciznost. Process i kontrola alata vrši se na vrhunskoj mernoj opremi renomiranih kompanija kao što su Walter and Zooler. Svako merenje se evidentira i sve informacije se arhiviraju.
Kontrola alata vrši se sporazumno po crtežu kupca i poštovanjem protokola kontrole kvaliteta.

Pogledajte On-line ili preuzmite PDF

ANAJ - Alati za CNC mašine